23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mätteknik på ELMIA Verktygsmaskiner monter B09:10

KmK Instrument arbetar med kvalitativa precisionsinstrument för mätning, provning och kontroll inom svensk industri. Välkommen till hall B09:10.

På mässan kommer vi att demonstrera kvalitativa handmätdon och tillhörande applikationer i standard- och specialutförande.

SYLVAC Bluetooth® Smart Family gör det möjligt att skicka mätdata snabbt och enkelt direkt till din läsplatta eller smartphone via en app. Ingen dongel behövs! Prova, och upplev fördelarna i verkligheten.

Efter den mycket framgångsrika lanseringen av V5 och V6 har Schweiziska TRIMOS utvecklat modellerna V7 och V9, två nya instrument i sin nya serie av höjdmätare. V7 och V9 delar de egenskaper som gjorde sina föregångare så framgångsrik: elektroniskt justerbar mätningskraft, alla möjliga justeringar utan verktyg, manuell eller motoriserad förskjutning, gränssnitt RS232 och USB.

Genom lanseringen av BlueLEVEL-2D så befäster återigen Schweiziska WYLER sin ledande position inom avancerade instrument för lutningsmätning. Tack vare sin höga precision och kompakthet är instrumentet idealt att använda vid maskinuppriktningar både på maskinbas och maskindetaljer. Detta är en dröm för varje underhålls- och servicetekniker.

Med programvaran ComGage från IBR Messtechnik får du snabb och effektiv mätdatainsamling, statistik och analys från en mängd olika handmätdon och sensorer, oavsett tillverkare.

Vi finns i industristaden Västerås och arbetar med mätteknik, materialprovning och oförstörande provning och har hög kunskap och lång erfarenhet sedan företaget grundades år 1994. Vi säljer leverantörernas hela produktsortiment, inklusive service, support och kalibreringar.

Varmt välkommen!

KmK instrument ab
Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Västerås stad
Sverige
VAT nummer: SE5564824729

Kontaktperson

Anders Vallenfjord
VD, OFP & Materialprovning
anders.vallenfjord@kmk-instrument.se

Sänd till en kollega

0.078