23948sdkhjf

Exova Metech förvärvar verksamhet i Norge

| Medlemsnyhet | Företag Element Materials Technology AB

Mätteknikföretaget Exova Metech har tecknat avtal om övertagande av kalibreringsverksamheten hos Raufoss Offshore AS i Norge.

Förvärvet innebär att Exova Metech tar över den befintliga kalibreringsverksamheten inklusive sju anställda tekniker hos Raufoss Offshore beläget i Raufoss Industripark norr om Oslo.

– Vi tar över en välskött verksamhet med tillväxtpotential. Genom Exova Metechs breda servicekoncept utökar vi tjänsteutbudet och kan växa både hos befintliga kunder och inom fler branscher, berättar Hans Åberg, VD för Exova Metech i ett pressmeddelande.

– Genom etableringen i Norge stärker vi vår position ytterligare som den ledande leverantören av mättekniska tjänster i Norden, fortsätter Hans Åberg. Etableringen i Norge är ett naturligt steg i vår fortsatta expansion inom Norden, Europa och globalt.

Raufoss Offshore utför mättekniska tjänster och kalibrering av mätinstrument till den norska försvars- och fordonsindustrin, samt inom olje- och gasindustrin. Exova Metech kommer även att leverera tjänster till verksamheterna inom Raufoss Offshore.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
Element Materials Technology AB

ASJ-vägen 7
582 54 Linköping
Sverige
Element Materials Technology AB

Sänd till en kollega

0.106