23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kom och prata mätteknik med oss på Elmia Subcontractor!

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Nästa vecka den 9-12 november är vi på plats på Elmia Subcontractor med uppkopplad mätteknik i fokus.

Bland annat kommer vi att kunna visa en av maskinerna i Sylvac Scan-familjen, S25T! Det är det senaste tillskottet i Sylvac Scan-familjen, som är en serie maskiner utvecklad med syfte att genomföra snabba och beröringsfria mätningar av cylindriska detaljer med endast ett klick och inom några sekunder.

S25T är den minsta maskinen i familjen. En vertikal optisk mätmaskin för statisk och dynamisk mätning av olika element på små cylindriska delar.

Med attraktiv design och robust konstruktion, och med många nya funktioner som ny pekskärm, manöverpanel för enkel användning direkt på arbetsstationen, bi-telecentriskt optiskt system, högupplöst CMOS-kamera, precisionsskjutbart huvud med integrerad och skyddad daglig standard, snabb och enkel byte av tillbehör system, integrerade temperaturgivare, dynamisk LED-indikator för den uppmätta delens allmänna status (GO / NG) och operatörsmeddelanden. Utrustad med ett exklusivt lutningssystem för optik. Maskinen är fullt utrustad "Automation Ready" som standard.

Du kan redan nu se en video här.

Välkomna att besöka oss!

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094