23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kostnadseffektiv flödesmätning med Clamp-on från SUTO iTEC

| Medlemsnyhet | Företag Kompauto Nordic AB

SUTO iTEC presenterar den nya S462 Clamp-On Ultraljudsmätaren för vatten och vätskor som hör till de senaste innovationerna i branschen.

Flödesmätare för vätska används i stor utsträckning inom industrin för att övervaka vattenförbrukning i processer, energiförsörjning, kylning och doseringsapplikationer. Den ger användare en mycket enkel installation utan driftstopp, tryckfall eller läckage. Eftersom flödesmätaren inte har någon kontakt med mediet kan ingen förorening ske på grund av flödesmätaren.

Modell S462 från SUTO iTEC finns i fyra storlekar för rördimensionerna DN20, DN25, DN32 och DN40 och ger noggrann, tillförlitlig flödes- och förbrukningsmätning för olika typer av vätskor. Installationen görs på några minuter och ansluts till valfritt övervakningssystem via analog utgång och/eller Modbus/RTU -gränssnitt. Den kompakta designen gör att användarna fortfarande kan installera sensorn i applikationer där det brist på utrymme. Utrustad med en OLED -display och ett tangentbord konfigureras mätaren enkelt på installationsplatsen. Menyvalet för att ändra inställningar kan låsas för att förhindra oönskade justeringar. Visningen i displayen kan vändas för att göra den läsbar i alla installationsplaceringar. S462 innehåller statistik över daglig, veckovis och månadsförbrukning. Denna summering kan läsas av via den lokala displayen eller genom den digitala kommunikationen till överordnat övervakningssystem.

Några viktiga funktioner:

Installation på några få minuter

Inget driftstopp under installationen

Inget tryckfall, förorening eller läckage

För rörstorlekar DN20, DN25, DN32, DN40

OLED-display för konfiguration och skalning av 4 … 20 mA

Modbus/RTU-gränssnitt

Naturligtvis fungerar S462 Ultraljudsflödesmätare också med SUTO-displayer och dataloggers S330/331 och S551.

Medlemsnyhet

Företag
Kompauto Nordic AB

Box 265
771 43 Ludvika
Sverige
Kompauto Nordic AB

Bilder och video

Monteras utanpå röretEnkelt montageFlödesmätning för de flesta rörmaterial

Sänd till en kollega

0.079