23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tvätta din båt miljövänligt

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Skånes första båtbottentvätt togs i bruk i Höganäs 2019 och gjorde båttvättandet både enklare och miljövänligt.

Man vill ha bottnen på sin båt ren från havstulpaner och annat för att få en så slät yta som möjligt. En slät yta gör att båten glider lättare och därigenom snabbare genom vattnet och för motorbåtar gör detta att det går åt mindre bränsle vilket är bra för miljön. En ännu större miljöfördel är att man slipper måla bottnen på båten med giftig bottenfärg som innehåller massor av lösningsmedel, något som varken är bra för havstulpanerna eller andra organismer i havet. Använder man sig av båtbottentvätten några gånger under en säsong så behöver man inte måla med någon giftig bottenfärg alls.

Nu får båtägarna mer tid till annat på sina båtar när de slipper måla sina båtbottnar. Om jag ser till mig själv och min båt lägger jag mycket tid på exteriören och bottnen inte minst men nu blir det äntligen mer tid över för inredningen som är en så kallad Handcrafted interior alltså handbyggd på plats för just min båt så den är det synd att försumma. Jag har faktiskt använt mig av ett företag som just heter Handcrafted interior för att bygga min inredning. Jag tog utgångspunkt i deras designlinje Tapped som domineras av omsorgsfullt tillpassade fingerskarvade lådor av ek utan fronter. Det du ser är ett snickarhantverk när det är som bäst. Särskilt efter ytbehandling med klarlack, mattlack eller bets framträder de handsnickrade detaljerna tydligt. Utöver att vara vackra är de fingerskarvade sammanfogningarna extremt hållbara.

 Handcrafted Interior erbjuder även andra snickrade och måttanpassade lösningar i massivt trä så som inbyggda skåp, walk-in closets, hyllor, barnmöbler, badrumsmöbler med mera. Du kan läsa mer om HCI och deras produkter på denna länk.

Eftersom alla möbler är handtillverkade och måttanpassade så passar de perfekt för alla rum och tillfällen. Oavsett om du bor i en liten lägenhet i stan med snedtak, en paradvåning med högt i tak eller i ett hus där förvaringsmöjligheterna inte räcker till. Ett exempel där Handcrafted Interior ger dig lösningar som standardprodukter inte kan infria är snedtaksskåp, ett skåp i vinkeln mellan golv och snedtak.

Möjligheterna är oändliga och som en extra service och möjlighet att säkra ett perfekt resultat så är det samma snickare som byggt din inredning från grunden som kommer hem och monterar den i din bostad. Bättre kan det inte bli.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063