23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SPM Instrument satsar på konsulttjänster

SPM Instrument är en komplett leverantör som utvecklar och marknadsför all teknik för att mäta, analysera och presentera konditionsdata från komplexa maskiner.

Kapaciteten hos våra patenterade innovationer gör det möjligt för våra kunder att dra nytta av potentialen i världens mest effektiva lösningar för tillståndskontroll.

Med fokus på kundnytta erbjuder SPM sedan tidigare konditionsövervakningstjänst med larmbevakning och rapportering av mätresultat. Utbildningscentret SPM Academy erbjuder standardiserade kurser och skräddarsydd utbildning för alla nivåer av personal som arbetar med tillståndskontroll. Nu tar SPM nästa steg för att förstärka erbjudandet inom tillståndskontroll och satsar på konsulttjänster. Detta genom expertis baserad på djup teknisk kunskap och erfarenhet från många olika branscher och en stor bredd applikationer, vilket skapar möjligheter för SPM att ta sig an utmanande uppdrag inom tillståndskontroll.

Med flera ISO CAT IV-specialister i teamet kan SPM bidra med kompetens inom de egna patenterade HD-teknologierna för vibrations- och stötpulsmätning, liksom inom avancerad vibrationsanalys och områden som exempelvis nulägesanalys, metodutveckling och felsökning.

– Denna satsning ska ses som en utökning av vårt redan starka kundfokus. Utöver den support vi erbjuder och det goda samarbete vi redan har med våra kunder erbjuder vi nu på ett tydligt sätt utökade möjligheter för våra kunder att ta nästa steg inom tillståndskontroll. Vårt kompetenta team skapar förutsättningar att tillföra ett ännu större värde av redan gjorda och framtida investeringar, säger Rikard Svärd, försäljningschef på SPM.

SPM Instrument AB
Box 504
645 25 STRÄNGNÄS
Besöksadress: Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Strängnäs kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561324228

Kontaktperson

Tomas Årman
Försäljningschef Sverige
+46 15222500 tomas.arman@spminstrument.se

Sänd till en kollega

0.047