23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nemesis sätter ny standard för Rockwell hårdhetsprovare

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Känner du till att det finns en ny standard för Rockwell hårdhetsprovare?

Innovatest’s stationära hårdhetsprovare med linjär applicering av kraft från det rörliga provhuvudet eliminerar oönskad osäkerhet i djupmätningen. Instrumenten har lastcell och sluten-loop-system med kraftåterkoppling till kontrollstyrningen som standard. Innovativ teknik och design av dessa testinstrument från europeiska Innovatest sätter en helt ny standard för hårdhetsprovare på marknaden.

Dessa hårdhetsprovare lämpar sig för en mängd olika tillämpningar med stöd av IMPRESSIONS avancerade programvara. Perfekt för kontroll av komponenter inom fordonsindustrin, produktionslinjer, för allmän kvalitetskontroll och vid extremt höga krav hos materiallaboratorier.

NEMESIS 6100 och 6200 Rockwell / Brinell hårdhetsprovarna har en oslagbar variation av funktioner och tillval som därmed passar alla budgetar från den mekaniska verkstaden till det modernaste materiallaboratoriet.

Med överlägsen repeterbarhet och reproducerbarhet (GR & R), ett djupavläsningssystem med 0,02 mikron tolerans för labbmodellen samt kraftapplicering inom 0,05 % är bara några exempel. Se den beskrivande videon i länken här.

Visste du förresten att du kan hyra instrumentet av oss? Kontakta oss så berättar vi mera.

Tel 021-150 160 eller info@kmk-instrument.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062