23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Den nyaste Men in Black filmen från 2019

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Men in Black är en serie av filmer där den första släpptes redan 1997 med Will Smith och Tommy Lee Jones i huvudrollerna. Den andra filmens släpptes 2002 och den tredje år 2012.

Men in Black: International är den fjärde och senaste i serien som släpptes för publiken 2019.

Till skillnad från de första tre filmerna ser skådespelaruppsättningen något annorlunda ut. I Men in black: International ser vi bland annat Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson och Rebecca Ferguson medverka.

Filmens handling
Huvudpersonen i filmen heter Molly. Molly upptäcker som barn att hennes föräldrar har ett möte med en utomjording. Men in Black raderar föräldrarnas minne av händelsen men är inte medvetna om att även Molly sett utomjordingarna. När Molly växer upp kan hon inte släppa händelsen och går via FBI och CIA för att komma in i organisationen som hanterar utomjordingar - Men in black.

Hon skickas till Storbritannien och möter upp agenten H, spelad av Chris Hemsworth och chefen T - spelad av Liam Neeson. Tillsammans får de uppdraget att skydda en mäktig utomjording på besök på jorden och får i uppdrag att skydda denna mot onda fiender. Den mäktiga utomjordingen bär nämligen på en viktig hemlighet som absolut inte får komma ut...

Inspelningsplats och trivia
Filmen började spelas in i juli 2018 i London, vidare inspelningsplatser var i Marocko, Italien och New York. I oktober samma år blev man klar med inspelningarna.

Chris Hemsworth meddelade kort efter att filmen släpps att han tar en paus från sitt skådespeleri för att spendera mer tid med familjen.

Huvudskådespelarna från de första två filmerna, Tommy Lee Jones och Will Smith, meddelande i ett tidigt stadium att de inte skulle medverka i filmen. De visas dock under en kort sekvens på en tavla på kontoret i London - en tavla med motiv från den första Men in Black filmen från 1997.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063