23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Portabel dragprovare för kontroll av betong

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Pull-Off Tester för snabb och noggrann mätning av vidhäftningsförmåga och hållfasthet på betong eller andra material direkt ute i fält

Proceq pull-off tester används för effektiv kontroll av betong, cement, bruk, puts och andra materiellagers bindnings- och vidhäftningsförmåga.

Kvaliteten på exempelvis betongreparationer bestäms av bindemedelsstyrkan mellan reparationsmaterialet och underlaget. En s.k. pull-off-test är den mest använda testmetoden för att bedöma materialens vidhäftningsförmåga och hållfasthet.

Proceq DY-2-familjen med automatiskt dragprov täcker de flesta behov. Tack vare sin integrerade motor, vilket ger en reglerad belastningshastighet som specificeras enligt standarder, ger ett helt automatiserat test med repeterbara resultaten.

DY-2 serien från Proceq är mycket lättanvänd. Det har länge varit känt att operatörens handhavande kan påverka resultatet genom svårigheten att hålla en konstant last. Den integrerade motorn tar bort detta osäkerhetsmoment. Den låga vikten och det enkla handhavandet är optimalt för användning på väggar och tak.

DY-2 levereras med en programvara för komplett dokumentering som visar att testet verkligen utfördes med angiven belastning. Belastningskurvan sparas tillsammans med testresultaten och kan laddas ner till en PC för rapportering, eller så kan testet visas i realtid via en ansluten PC.

DY-2 överensstämmer i enlighet med ett stort antal internationella standarder.

DY-2 finns i tre olika utföranden:

DY-206: last 0,6 - 6 kN
DY-216: last 1,6 - 16kN
DY-225: last 2,5 - 25 kN
 

Här kan du läsa mer om applikationer och tillämpningar inom bygg och betong.

Vill du veta mer om produkten kan du läsa information om pull-off tester eller kontakta oss på 021 - 150 160

 

Om KmK Instrument AB
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning.
Läs mer på  www.kmk-instrument.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078