23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Se hit! Vi söker Produkttekniker till vårt huvudkontor!

| Medlemsnyhet | Företag G A Lindberg ChemTech AB

Är du vår nya Produkttekniker? Du erbjuds en varierande och självständig tjänst i både nationell och internationell miljö. Vi söker omgående en praktiskt lagd Produkttekniker till vårt applikationslabb utanför Kista, Stockholm.

G A Lindberg ChemTech söker omgående en praktiskt lagd Produkttekniker till vårt applikationslabb utanför Kista, Stockholm.

En stor del av arbetet går ut på att blanda och packa om lim i olika kundanpassade förpackningar som t.e.x små sprutor för att passa bättre i kundens produktion. Dessutom modifierar vi lim genom att blanda i olika ämnen enligt kunders speciella krav.

Till detta kommer applikationstester med lim för olika kunder på deras detaljer eller material för att testa vad som fungera eller för kund att utvärdera funktion.

Därutöver gör du program i våra bordsrobotar för demonstration eller tester på kunders detaljer. Det sker i kombination med våra doseringsutrustningar.

Då och då gör vi installation av enklare doserings- och robotsystem hos kund och håller samtidigt utbildning i hur de fungerar.Med tiden när erfarenheten byggs på kommer du även ge teknisk rådgivning kring lim till våra kunder.

Kvalifikationer:

Gymnasieingenjör om vill lära dig mer om lim och kringutrustning och som gillar att hjälpa till och lösa problem.
Du behöver inte ha lång arbetslivserfarenhet.
Svenska och engelska i tal och skrift
Körkort är en fördel men inte ett krav.
Personliga egenskaper:

Praktiskt lagd
Du skapar naturligt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor.
Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande.
Du kan hålla många saker igång samtidigt utan att tappa noggrannhet och skärpa
Du har en god samarbetsförmåga och ser service som en självklar del i arbetet.
Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team
Du gillar variation och inflytande i ditt arbete och hela kedjan av processer
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på G A Lindbergs kontor i Kista, Stockholm. Tillträde omgående eller så snart som möjligt.

Låter detta spännande? Tveka inte! Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2020-04-21.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Jillestam på johan.jillestam@galindberg.se eller telefon 08-703 02 33.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss:

Bli en del av familjen du också!

Vi tar hand om medlemmarna i vår familj. Likt hotell bjuder vi på frukost varje dag som inmundigas tillsammans med hela G A Lindberg-familjen.

Träna gör vi också tillsammans på arbetstid två dagar i veckan. Förutom detta finns alltid tillgång till kontorets egna gym! Att jobba och träna kan slita på de arma musklerna och därför kommer en massör varannan vecka för att råda bot på det!

Detta är ett litet axplock av de förmåner du får, men den bästa förmånen är den fantastiska familj som du nu har chansen att bli en del av.

G A Lindberg ChemTech är en av nordens största leverantörer av lim och smörjmedel för industrin. Vi har höga krav på miljö, kvalitet och service och är kända för att hjälpa företag att hitta rätt lösning tekniskt och ur totalkostnadsperspektiv. Vi är i dagsläget 38 anställda och är ett härligt team som trivs både med kollegor och företaget. G A Lindberg ChemTech är ett växande företag som grundades år 1944.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
G A Lindberg ChemTech AB

Raseborgsgatan 9
164 06 Kista
Sverige
G A Lindberg ChemTech AB

Sänd till en kollega

0.063