23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fler anlitar läxhjälp på industritekniska programmet

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Eleverna på det industritekniska programmet på gymnasiet väljer i allt högre utsträckning att anlita läxhjälp.

Läxhjälpsföretaget SmartStudies menar att det är en tydlig trend och menar att en förklaring till detta kan vara att elever på detta program vill ta läxhjälp för att senare kunna läsa vidare till högskoleingenjör.

Det industritekniska programmet på gymnasiet är ett yrkesprogram med mycket goda arbetsmarknadsutsikter. En elev med examen från det industritekniska programmet kan exempelvis arbeta inom områden som processteknik, drift och underhåll, maskinteknik och processteknik. Men det finns även goda möjligheter att bygga på sin utbildning och studera vidare på ingenjörsutbildningar på våra universitet. Den som är intresserad av att veta hur läxhjälp kan hjälpa en att komma in på sin drömutbildning, kan läsa mer här.

Läxhjälp kan vara ett bra sätt att klara avancerad matematik
Den som vill bli en duktig ingenjör behöver kunna behärska matematiken. Oftast avancerad matematik. För den som läser det industritekniska programmet och vill studera vidare på universitetsnivå, så måste man tampas med avancerade matematikkurser på gymnasiet. För att kunna förstå dessa kurser, samt få goda betyg, behövs en tydlig lärarledd undervisning. Sverige har mindre undervisningstid än jämförbara länder och den som vill ha mer tid med en skicklig och pedagogisk lärare, gör klokt i att fundera på om läxhjälp kan vara ett alternativ.

Privatlärare studerar ofta själva till ingenjörer
Det viktiga när man beslutar sig för att anlita läxhjälp är att man väljer en aktör som har skickliga lärare. SmartStudies privatlärare är ofta själva studenter på Lunds Tekniska Högskola eller Kungliga Tekniska Högskolan, som har läst mycket avancerad matematik med goda resultat, och därutöver besitter en god förmåga att förklara och begripliggöra matematike, läs mer om Smartstudies mattehjälp på den här sidan.

Läxhjälpen leder till högre resultat
Det är förståeligt att man kan tvivla innan man tar steget att faktiskt besluta sig för att anlita läxhjälp, kommer det verkligen att fungera? Det som kan sägas är att beprövad erfarenhet visar att det fungerar. Ett exempel på det är läxhjälpsföretaget Allakando vars elever höjer sina betyg i 9 av 10 fall och på så sätt ökar sina chanser att komma in på sin drömutbildning, här kan du få reda på mer information om deras arbetssätt.

Undervisningen skräddarsys efter dina behov
Sverige är ett stort land. Det finns industritekniska utbildningar över hela landet, men oavsett var du bor, kan du få fysisk läxhjälp. Det gäller även om du behöver hjälp inför högskoleprovet. Om du hellre föredrar att få läxhjälp online av en mattelärare, så erbjuder Allakando detta.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047