23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nodd presenterar samarbete kring Digital Signage

| Medlemsnyhet | Företag Nodd AB

Uppsalaföretagen Sun Labs och Nodd presenterar samarbete kring en digital signagelösning som ger kunder möjlighet att bära essentiell data till rätt person, i rätt tid och på rätt sätt.

- Det har aldrig någonsin varit viktigare att kunna bära information snabbt, korrekt och lättillgängligt. Detta samarbete ger våra kunder möjligheten att bära precis rätt information, på rätt sätt, vid rätt plats och vid rätt tid, säger Johan Lundell, VD på Nodd. Att kunna visa personal, direkt när de drar kortet vid arbetsdagens början, precis det som är relevant för dem, på sätt som gör att de omedelbart kan ta till sig informationen, höjer både produktivitet, säkerhet och delaktighet, förklarar han.
 
Tekniken bakom Digital Signage-lösningen kommer från green tech-bolaget Sun Labs. Mjukvaran är onlinebaserad och gör att det är lätt att ändra och schemalägga vilken information som ska visas på vilken skärm.

Tack vare egenproducerade mediaspelare finns möjligheten att visa i 4k-upplösning, vilket gör att mängden information användare kan ta till sig ökar, när man använder sig av kondenserad visualisering, säger Victor Ingman, grundare av Sun Labs.
 
Vi arbetar dagligen med att visualisera information så att det blir lättare att förstå och komma ihåg genom bättre instruktioner, uppmärkning och skyltning. Genom detta samarbete kan vi dessutom visualisera data när, var och hur man vill i realtid, på sätt som överglänser tabeller, paj- och stapeldiagram med råge, säger Lundell. - Möjligheten att skapa specialanpassade lösningar för stora industrikunder är väldigt viktig, då flera redan har stora utmaningar med att lyckas att medvetandegöra till exempel säkerhetsinformation under driftstoppen, fortsätter han.
 
- Det är roligt att tillsammans med Sun Labs kunna erbjuda lösningar som kraftfullt förbättrar informationsöverföringen på stora och mindre anläggningar och som gör att information inte längre behöver begränsas till utbildning och instruktioner utan nu kan ges på rätt plats, vid rätt tid och på rätt sätt, fortsätter Johan Lundell.
 
Butiker har använt sig av digital signage i många år. Nu är det dags att industrin drar nytta av de möjligheter som digital signage innebär.
 
Lösningen är byggd med flexibilitet och driftsäkerhet i åtanke. Oavsett om det handlar om att kommunicera ut dagens säljaktivitet eller säkerhetsrutiner så sköts allting från en central plats. Med stöd för 4K så blir skärmen ett stort canvas där endast fantasin sätter gränser. Plattformen har stöd för tredjepartsapplikationer där dataflöden enkelt kan importeras från existerande ERP-system eller intranät.
 
Tack vare samarbetet med Sun Labs får Nodd en mycket stabil lösning som klarar av presentera information på fascinerande sätt.
 
--
 
Det uppsalabaserade utvecklingsföretaget Sun Labs erbjuder skräddarsydda, stabila kvalitetslösningar för Digital Signage för både butik och industri. Under det senaste kvartalet var upptiden 99,99%, vilket motsvarades av endast ett enda, snabbt avhjälpt, driftstopp. Företagets vision är att alla företag ska arbeta hållbart samt blir mer energieffektiva, vilket har lett till att vår mediaspelare för digital signage använder 97% mindre energi än de lösningar som finns på marknaden idag.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nodd AB

Virdings allé 32B
754 50 Uppsala
Sverige
Nodd AB

Sänd till en kollega

0.063