23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ALMI ger Nodd verifieringsmedel för visuella mötesverktyg

| Medlemsnyhet | Företag Nodd AB

"På möten mäter man minuter och förlorar timmar", lyder ett citat. Tyvärr pratas det för mycket och ofta tar det på tok för lång tid att "förstå bilden" som ska ligga till grund för beslut. Nu ges Nodd verifieringsmedel för visuella mötesverktyg.

- Varje år lägger svenska företag och organisationer flera miljarder kronor på möten. Ofta pratas det. Mycket. Men hur många kommer ihåg en enda mening man hörde igår, frågar Johan Lundell, VD för Nodd.

I veckan beslutade ALMI Uppsala att ge Nodd verifieringsmedel för att ta fram visuella mötesverktyg för att visualisera föredragningslistor och protokoll, så att rotorsaksanalyser, utvecklingsmöten och beslutsmöten ska bli effektivare.

- När någon pratar så är det en person i taget; man kommer inte ihåg, det blir upprepningar och svårt att förstå bilden. Med hjälp av pennor, notisar och planscher blir alla mer delaktiga och man kan efter mötet rulla ihop planschen och fortsätta nästa gång. Möten är ofta till för reflektion och visualisering ger just bättre möjligheter att reflektera. förklarar Lundell.

Beslut som baseras på ord, kräver att man antingen läser eller hör orden - och kommer ihåg dem. En karta eller visualisering kan utvecklas utan att den behöver memoreras.

Lansering sker i februari 2020 och intresserade kan anmäla intresse redan nu.

Mer information ges av Johan Lundell, 0707-88 06 88.

---

Länk till artikel i VD-tidningen med Johan Lundell
"Skapa effektiva möten där fler förstår mer"


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nodd AB

Virdings allé 32B
754 50 Uppsala
Sverige
Nodd AB

Sänd till en kollega

0.062