23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nodd & PreemRaff om visualisering på Underhållsmässan

| Medlemsnyhet | Företag Nodd AB

Preem har i samverkan med visualiseringsföretaget Nodd AB utvecklat en metodik för visuella verktyg för att visualisera underhållsåtgärder på ett sätt som blir lättförståeligt, både för underhålls- och produktionspersonal. Nu visas samarbetet...

Genom att visualisera underhållsarbeten så att produktionspersonalen med bara en blick kan se när, var och vad som ska göras under veckan, kan man nå höjd säkerhet och bättre samarbete. Preem har i samverkan med visualiseringsföretaget Nodd utvecklat en metodik för visuella verktyg för att visualisera underhållsåtgärder på ett sätt som blir lättförståeligt, både för underhålls- och produktionspersonal. Att det fungerar både digitalt och analogt på whiteboardtavlor skapar dessutom låga trösklar. Många exempel visas.

Johan Lundell är språkvetaren som nu visualiserar underhåll i Sverige och Norge. Hans utgångspunkt är att ritningar och kartor slår ord och pajdiagram och att underhåll därför förtjänar motsvarigheter för att bli överskådligt och lättförståeligt. Tillsammans med sina kunder; myndigheter, kommuner och företag som Forsmarks Kraftgrupp och Preem, skapar och implementerar han visuellt underhåll i instruktioner, uppmärkningar, skyltar, gränssnitt och mycket mer. Hans devis är ”Det ska vara lätt att förstå”.

VAR? Teknikscenen på Underhållsmässan 2020 i Göteborg
NÄR? Torsdag 12 mars 11.00-11.55

Länk till presentationen


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nodd AB

Virdings allé 32B
754 50 Uppsala
Sverige
Nodd AB

Sänd till en kollega

0.094