23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nodds magnetsystem visualiserar underhållsarbete

| Medlemsnyhet | Företag Nodd AB

Magnetsystem för underhåll, framtagna av Nodd AB, gör att underhållsdata blir överskådlig. Det går lättare att se samband och relationer för att öka effektivitet och delaktigheten i underhållsarbetet.

Magnetsystemen som utvecklats anpassas för varje kund för att de beslut man vill kunna ta, också tas. Somliga vill se personalgrupperna, inhyrd personal, kostnader, tider och tillbehör. Andra vill visa när ställningar, kranar och liknande behövs. 

- Magneterna har inga gränser. På samma sätt som hur musiknoter visar taktstreck, något som vare sig hörs eller syns i musikdata, så kan magneter och bra symbolspråk visa precis det som är viktigt, oavsett om det syns, hörs eller ens finns i datasetet, säger Johan Lundell, VD på Nodd. 

På PreemRaff i Lysekil arbetar man sedan några månader med magnetsystemet.

- Det känns jätteroligt att på ett så enkelt sätt kunna hjälpa företag att förbättra kommunikationen kring underhållets betydelse, inte minst så att produktionen nu på ett enkelt sätt kan se alla underhållsarbeten som ska göras under veckan och snabbt förstå olika saker, säger Lundell.

- En stor skillnad mot tabellerna med all information, är att nu ser man på några sekunder alla hetjobb, alla rörjobb, kranar och ställningar. En av storheterna är att relationer mellan många olika variabler syns; där är tabellerna riktigt dåliga, avslutar han.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nodd AB

Virdings allé 32B
754 50 Uppsala
Sverige
Nodd AB

Bilder och video

Verktygslåda för magneter av Nodd

Sänd till en kollega

0.078