23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lyckad föreläsning på SSG Hydraulikdagar i Borlänge

| Medlemsnyhet | Företag G A Lindberg ChemTech AB

Vår smörjmedelstekniker Mats Svensson fick tillsammans med Max Karlovini, Field Engineer, Industrial Lubes, på ExxonMobil äran att hålla den avslutande föreläsningen på årets SSG Hydraulikdagar i Borlänge.

Vår smörjmedelstekniker Mats Svensson och Max Karlovini, ExxonMobil, håller här föredrag på SSG Hydraulikdagar om hur man kan förhindra Varnish med hjälp av Mobil DTE 10 Excel. 

Två verkliga referensfall redovisades där deras problematik med Varnish har lösts. Ett av fallen var på Boliden/Rönnskärsverkens kopparsmältverk och två andra fall var från pappersbruk.

Vi pratade även om hur rätt hydraulikolja för ett system kan bidra till bättre energibesparing och avslutningsvis om dagens standard på hydrauloljor och vad vi kommer att förvänta oss i framtiden angående standarder som går mot mätbara tester i realistiska hydraulsystem berättar Mats.
Här visar de även upp vilka fantastiska resultat vi har ihop med bl.a. Boliden/ Rönnskärsvärken.

Eventet var sedan länge fulltecknat och på plats i publiken var ca 70 deltagare som representerar pappers- och stålindustrin, oljebolag, branschmedia m.fl. Temat för i år är ”Energifokus”. 

Tack säger vi på G A Lindberg till SSG, ExxonMobil och alla deltagare och arrangörer på plats! Vi kommer gärna tillbaka nästa år!

Läs mer här!


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
G A Lindberg ChemTech AB

Raseborgsgatan 9
164 06 Kista
Sverige
G A Lindberg ChemTech AB

Bilder och video

Mats Svensson berättar om VarnishMats Svensson och Max Karlovini håller uppskattat föredrag

Sänd till en kollega

0.078