23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Black Friday är tillfället då man ska passa på

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det finns vissa tillfällen som inte är som andra.

Dessa tillfällen kan förstås handla om en mängd saker i livet men det vi tänker gå in på här handlar om shopping. I samband med den amerikanska tacksägelsehögtiden – ”Thanks giving” har det etablerats en tradition som innebär att detaljhandeln håller reor som är något utöver det vanliga. Detta är tillfällen då man kan fynda varor till priser som är extremt mycket bättre än vad som annars är fallet. Denna reatradition har nu spritt sig till Europa och förväntningarna hos vanligt folk på rejält sänkta priser är enorma.

Vilka varor kan du handla på Black Friday?
Numera kan du hitta alla sorters varor till mycket sänkta priser. Det är allt ifrån en begagnad iphone på black Friday, till jackor, till byggnadsmateriel till mycket annat.

Det finns ingen ände på kreativiteten hos handlarna. De har expanderat rean till helt nya varugrupper och de har också paketerat varorna i så kallade varukorgar, där flera olika typer av varor är grupperade tillsammans för att förbättra erbjudandet till kunden än mer.

Hur kommer Black Friday att utvecklas framöver?
Black Friday är visserligen helt suveränt för konsumenterna, som kan hitta varor till helt andra priser än vad de är vana vid, men för detaljhandeln har Black Friday kommit att bli en utmaning som är lite utöver det vanliga. Det har till och med hänt att vissa butiker gått i konkurs efter att ha varit alltför generösa under Black Friday.

Det finns därför anledning att tro att Black Friday kommer att minska i omfattning framöver. Den kommer helt säkert att finnas kvar men den kommer inte att vara lika stor och många handlare kommer säkert också att välja att inte ha någon rea på Black Friday. Detta är så marknaden fungerar, vissa saker kommer och går medan andra stannar.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.094