23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

29 oktober startar KTH-kursen Industriell limningsteknik

| Medlemsnyhet | Företag G A Lindberg ChemTech AB

G A Lindberg ChemTech är en av samarbetspartnerna till KTH:s populära limkurs. Det finns fortfarande några platser kvar så passa på att anmäla er!

Mer information för dig som är KTH-student

Mer information till dig som extern elev från industrin

Bakgrund till limkursen Industriell limningsteknik på KTH
Limning har stor tillämpning inom svensk industri och utbudet av lim är stort. De ingenjörer som lämnar högskolor och universitet har ofta bristfällig utbildning inom området och därför startas ibland projekt, med limning som fogningsmetod, utan att det finns tillräcklig kunskap om tekniken. Svetskommissionen och KTH arrangerar därför denna kurs om 6 hp i industriell limningsteknik, där G A Lindberg ChemTech är en av samarbetspartnerna.

Vad är målsättningen med kursen?
Målsättningen med kursen är att ge deltagarna grundläggande kunskaper om limningens möjligheter, och om de hänsyn som måste tas för ett lyckat limningsresultat. Med industriell limning avses här limning av metaller, plaster och oorganiska material som glas och keramik. Kursen har ett praktiskt/teoretiskt upplägg som inte kräver specialkunskaper.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
G A Lindberg ChemTech AB

Raseborgsgatan 9
164 06 Kista
Sverige
G A Lindberg ChemTech AB

Bilder och video

KTH-kursen Industriell limningsteknik med G A Lindberg som partnerKTH-kursen Industriell limningsteknik med G A Lindberg som partnerKTH-kursen Industriell limningsteknik med G A Lindberg som partner

Sänd till en kollega

0.062