23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

G A Lindberg ChemTech förvärvar delar av Edvard Schneidler och utökar vårt elektroniksortiment

| Medlemsnyhet | Företag G A Lindberg ChemTech AB

G A Lindberg ChemTech breddar vårt elektroniksortiment och har nu genom förvärv av delar Edvard Schneidler nöjet att kunna erbjuda nya produkter och varumärken så som t.ex. Taiyo America, L.C.O.A., ElgaEurope, Fujifilm, ELTECH's, T.C.T. Group m.fl.

Bäste kund & leverantör,

Det är vårt privilegium att informera er om att G A Lindberg ChemTech AB har förvärvat delar av inkråmet i Edvard Schneidler från och med 1 maj 2019. Bolaget kommer att ingå i G A Lindberg ChemTech AB.

Det är viktigt att notera att båda företagen har sökt detta förvärv för att säkerställa framtida tillväxt och service för våra kunder.

Genom förvärvet breddar vi nu vår verksamhet och vårt elektroniksortiment och har nu genom förvärvet av delar Edvard Schneidler den 2019-05-01 nöjet att kunna erbjuda våra kunder nya produkter och varumärken så som t.ex. Taiyo America, L.C.O.A., ElgaEurope, Fujifilm, ELTECH's, T.C.T. Group m.fl.

Vi önskar tidigare kunder hos Edvard Schneidler mycket varmt välkomna till oss och vi lovar att vi ska göra vårt bästa för dig så att du fortsätter att vara nöjd med oss i vår nya organisation! Om du har några frågor eller tankar, tveka inte att kontakta undertecknad eller Björn Johansson på telefon 070-4960111 eller 08- 7030200 eller e-post; bjorn.johansson@galindberg.se


Vänliga hälsningar,

Stefan Pettersson, VD
G A Lindberg ChemTech AB

Medlemsnyhet

Företag
G A Lindberg ChemTech AB

Raseborgsgatan 9
164 06 Kista
Sverige
G A Lindberg ChemTech AB

Sänd till en kollega

0.062