23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Möt KmK Instrument på Control 7-10 maj

| Medlemsnyhet | Företag KmK instrument ab

Årets största mät- och kontrollmässa sker i nästa vecka i Stuttgart

Control är världens ledande mässa för kontroll och kvalitetssäkring och samlar besökare från hela världen.

KmK Instrument representerar ett stort antal europeiska leverantörer som utvecklar och tillverkar precisionsinstrument och smart mätteknik. Den stora trenden i år är ökande behov av automatiserade mätprocesser och digital och trådlös mätdatainsamling, områden som vi och våra leverantörer har arbetat med under de senaste åren och utvecklat ett imponerande erbjudande. Tag chansen att titta närmare på innovativa och smarta mättekniska lösningar med oss hos våra leverantörer.

Under hela vecka 19 finns vi på plats med personal som hjälper er med möten och samtal med specialister inom olika områden. Besök vår hemsida och ladda ner listan med de leverantörer vi representerar.

Kontakta gärna Per-Håkan Kalbhenn eller Jimmy Andersson på tel. 021- 150 160 för ytterligare information och för att boka ett möte på plats i Tyskland, eller om du behöver inträdesbiljett!

Följ oss på LinkedIn för löpande information om företaget och aktiviteter.

 

Kort om KmK Instrument
KmK Instrument grundades år 1994 och är ett agentur- och kunskapsföretag inom mätning, provning och kontroll med fokus på specialistkompetens inom områden Mätteknik, Materialprovning och Oförstörande provning. Företaget med sitt democenter är lokaliserat i nya lokaler i teknikstaden Västerås. Läs mer på hemsidan: www.kmk-instrument.se

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
KmK instrument ab

Regattagatan 8A
723 48 VÄSTERÅS
Sverige
KmK instrument ab

Sänd till en kollega

0.063