23948sdkhjf

Bättre kablar till din Mac, iPhone eller iPad till en hårdare vardag

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Är du trött på att kablar ständigt slits ut, bryts av eller får andra defekter efter bara kort användning?

Ett hårdare vardagsliv kräver stabilare och hållbarare kablar, varje dag, varje minut. Det är riskabelt att chansa, och en chansning kan enkelt leda till missade uppdrag, missad kommunikation eller liknande vilket såklart kan vara dåligt för ens rykte. Idag gäller det mer än någonsin att ständigt kunna vara närvarande. Att ständigt vara beredd och redo har givetvis ett pris – på din uppmärksamhet och hälsa. Visst kan strulande teknik göra din dag ännu mer stressfyllt, och för hälsans skull och det dåliga kolesterolets är det bättre att du ligger ett steg före med lite bättre alternativ. Vem trodde att dessa inte skulle vara synonyma med dyrare pris? Ja, nu finns det bättre, och med det menar vi mer hållbara, alternativ till tillverkaren Apples egna originalkablar och tillbehör. Förbered dig själv redan idag, och skicka iväg en beställning på nätet – enkelt snabbt och snart i din brevlåda!

Samtliga Apple tillbehör till bättre pris
Dessa är Sveriges billigaste kablar och tillbehör och kända för att hålla upp till tio gånger längre än originalkablarna som medföljer dina tekniska prylar. Certifierade kablar av Apple själv och som finns i varianter oavsett i vilken situation du ämnar använda kablarna – så som på ditt kontor, i din bil eller i fuktigare utrymmen. Letar du efter hörlurar, skärmskydd eller andra tillbehör finns dessa alltså till ett bra pris om du klickar här. I tider då Mac och andra produkter från Apple används på de allra flesta arbetsplatser kräver detta bättre och lika professionella tillbehör. Trots det ser man att livslängden på Apples egentillverkade tillbehör inte är den längsta. Man ser ofta förslitningsskador även vid lättare bruk i hemmet. Vid arbeten inom media, digital design och video-utveckling och film är det givet att kunna använda sin teknik när man behöver den. När som helst på dygnet och på vilken plats som helst – givetvis ska det inte hindra dig! Professionella användare av dessa produkter i kreativa arbeten ger i många fall högsta renommé.

Bra mobilladdning till bilen och när du på gång
Till firmabilen och till kontoret – oansett var du behöver ladda bör det inte vara något strul. Snabb inkoppling och effektiv laddning. Välj mellan en kortare eller längre kabel för mer eller mindre flexibilitet. Med en lång kabel kan du göra fler saker samtidigt. Exempelvis kan du jobba eller ta ett samtal i rummet intill även om du har låg nivå på batteriet med en kabel på tre meter. I privatlivet kan det dessutom vara skönt att inte behöva använda sig av förlängningssladdar i hemmet eller att placera sig på änden i soffan som ligger närmast ett eluttag. Med en två eller tre meter lång laddningskabel blir livet och vardagen såklart lättare,

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.103